Coș de cumpărături
 ()

Dulapuri direct din depozit, doar în câteva zile

Noi facem livrarea la data când Dvs. o solicitați. Dacă doriți utilarea urgentă a vestiarelor, putem livra și monta dulapurile chiar în 1-2 zile. Dacă spațiul dedicat pentru vestiar nu este gata și Dvs. nu doriți să depozitați dulapurile pe coridor sau în aer liber, puteți conta pe noi, vi-le transportăm la momentul optim pentru Dvs.


Garanție generală de 3 ani

metaloBox oferă garanție pe o perioadă de 36 luni (exclus încuietori), ceea ce înseamnă că produsele utilizate conform certificatului de garanție, se remediază în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, metaloBox asigură remedierea defecțiunilor, chiar și după expirarea termenului de garanție, contra cost.


Garanție de schimb de 10 zile

Se întâmplă rar, ca dulapurile oferite de colegii noștri de la vânzări, nu sunt potrivite. În cazul în care nu au fost achiziționate dulapurile potrivite, aveți posibilitatea de a le schimba în termen de 10 zile de la data achiziționării.


Garanție de buy-back pe viață

Produsele cumpărate de la noi nu devin nefolositoare. Vă garantăm răscumpărarea dulapurilor, bineînțeles prețul de răscumpărare depinde de starea în care se află produsul.


Scădem din preț valoarea dulapurilor vechi

Puteți înlocui dulapurile vechi în condiții simple și convenabile. Evaluăm gratuit starea dulapurilor de vestiar, și vă oferim soluția optimă nevoilor Dvs.


Garanție de piese

La metaloBox nu se poate întâmpla ca un dulap să devină nefolositor din cauza lipsei pieselor. metaloBox vă garantează livrarea acestor piese pentru minim 5 ani, cu excepția cazurilor în care se înlocuiește sau se schimbă în totalitate o gamă sau o familie de produse.


Predare la cheie

Livrarea, montarea și amenajarea intră în sarcina metaloBox. Colegii noștri verifică încuietorile, reglează ușile și dulapurile, și lasă ordine în urma lor. Dvs. nu aveți nicio treabă, doar să vă bucurați de rezultat.


Închiriere dulapuri de vestiar

Uneori numărul persoanelor, care necesită dulapuri, este mai mare, decât numărul dulapurilor disponibile, iar alteori stau nefolosite? Rezolvarea acestei probleme este o grijă constantă? Să mai achiziționați în plus, sau nu? Vă oferim posibilitatea de a achiziționa dulapuri pentru vestiar, dacă nu aveți certitudinea întrebuințării acestora pe termen lung. Serviciul pentru închirierea dulapurilor de vestiar metaloBox este utilizat de numeroși parteneri ai noștri (de multe ori, ca o completare a dulapurilor deja achiziționate).