Coș de cumpărături
 ()

Manipulare și depozitare în spațiul de producție

Îmbunătățirea productivității și eficienței în spațiul de producție prin manipulare și depozitare

Creșterea productivității și eficienței în spațiul industrial

V-ați gândit cum să îmbunătățiți eficiența manipulării și depozitării în spațiul de producție? Utilizarea mobilierului pentru ateliere și a cărucioarelor de mare capacitate nu este doar rentabilă, ci și crește productivitatea și îmbunătățește condițiile de lucru.

Din punct de vedere logistic, este categoric recomandat și vă arătăm de ce!

Depozitare

Dulapurile de depozitare Metalobox cu cutii oferă o soluție eficientă pentru depozitarea uneltelor sau a altor piese mici într-un mod organizat și în siguranță. Astfel, se asigură că acestea sunt la îndemână atunci când este nevoie de ele și pot fi găsite cu ușurință. Dulapurile noastre de depozitare cu cutii EXPERT oferă o soluție pentru a evita dezordinea.

În cazul în care doriți să depozitați obiecte mai grele, dulapurile STRONG sunt o alternativă excelentă, un adevărat rinocer, o unealtă profesională adaptată la condițiile atelierului. Aceste dulapuri sunt construite pentru a fi parteneri de încredere, rezistenți, chiar și pentru cele mai dificile locuri de muncă.

Există unele spații de lucru în care uneltele pe care le folosiți necesită extra opțiuni de depozitare în adâncime sau lățime (link opțiuni de depozitare: alegerea sistemului de depozitare potrivit, articol de pe blog). Gama noastră cu dimensiuni speciale satisface toate aceste nevoi. Dulapurile de depozitare DEEP pot găzdui cutii și lăzi mari datorită adâncimii lor.

Gama POISON respectă reglementările privind depozitarea produselor chimice, vopselelor, substanțelor toxice și este sigură datorită designului său robust și a închiderii în 3 puncte. Perforațiile din colțurile ușilor asigură o ventilație sporită, iar tăvile de protecție împotriva deteriorării oferă o protecție suplimentară.


Manipularea

Transportul de mărfuri dintr-o zonă în alta este o sarcină dificilă. Utilizarea cărucioarelor de depozit crește nu numai mobilitatea, ci și productivitatea. Datorită faptului că puteți muta echipamentul, acesta este întotdeauna la îndemână, ușor de pus la loc după utilizare și nu pierdeți timpul la sfârșitul zilei încărcând sau mergând de colo-colo în timpul zilei.

Când vine vorba de dulapuri pentru vestiare în România, suntem prima companie la care se gândește majoritatea, dar suntem bucuroși să vă recomandăm și alte produse de-ale noastre, toate acestea reprezentând pasiunea și expertiza care credem că se văd în rezultatul final. În ultimii 15 de ani, ne-am străduit întotdeauna să ne îmbunătățim continuu produsele și serviciile pentru a le face cât mai practice pentru clienții noștri.


Pentru mai multe sfaturi utile, urmăriți-ne pe Facebook sau răsfoiți ofertele noastre!